HOME > Collateral Events > Seminars

Overview

Event Name Seminars in K-Display 2022
Date Aug. 10(wed)~12(fri)
Place Presentation stage of COEX A hall
Attendance target Participants in the exhibition and visitors
Main program Announcement of new technologies/products from participants and K-Display 2022 Award winning works

Promotion plan

Present desired topics such as flagship products, technologies, and new products.

<Main Schedule of Seminars>

Date Time Name of session Classification Field of presentation
Day1 10:00~12:00(2H) Opening ceremony - -
14:00~16:00(2H) K-Display 2022 Award Award winning companies(12) K-Display 2022 Award
Day2 10:30~11:30(1H) Carbon Neutral Technology Seminar General companies(8) New technology/New products
14:00~16:30(2.5H)
(Break) 15:00~15:30
Showcase of participants in the exhibition General companies(8)
Day3 10:30~12:00(1.5H) Presentation of new technology Research institute/School(8) Future technology
14:00~15:30(1.5H) Showcase of overseas companies Overseas companies(10) China, Vietnam, Germany, etc

<Overseas Buyer Trading Meetings Process>

  • Finding demand

    Accept applications
    from desired companies
    and institutions

  • Prepare for operating

    Confirmation of the session and preparation of the presentation topics, contents, etc

  • Announcement

    Finalized program
    and announcement related information

  • Operate Seminar

    Operate
    Seminar on-site

Promotion schedule

In Jun. In Jul. The end of Jul. Aug. 10~12
Conduct survey of
demand for participants
Confine sessions and
prepare presentation topics
Final confirmation
announcement of Program
Operate
Seminar on-site

Document Submission Process(Non-desired participants only)

Deadline ~Jul. 22(fri)
application method Download application form, Fill in the contents and reply to the email
Ask Lee Jung-woo, Manager, KDIA(02-3014-5760/ljw@kdia.org))